Ons huis staat in Overasselt aan de Overasselt-en Hatertsevennen. Dit is een groene omgeving met verschillende wandel en sport mogelijkheden. Om het huis liggen drie weilanden. Hier is een speelhuis, trampoline, schommel en trapveldje voor de kinderen. Een gedeelte van de weilanden is van de schapen en varkens. Op een ander gedeelte loopt af en toe een kudde paarden. In de buurt zijn ook paarden en koeien te bewonderen. Op zaterdag en zondag is er van alles te zien, dan komen er wandelaars en wielrenners voorbij. Ook is dit een geliefde paardrijd route. Onze tuin wordt onderhouden door werkgroep groen van de Driestroom.

Ons Huis

Ons huis is op een open en vriendelijke manier ingedeeld. Van buiten lijkt het een boerderij. Kom je binnen zie je de Bossche stijl. Er is een woonkamer met open keuken wat zorgt voor constante interactie. Vanuit hier is zicht op de diverse speelhoeken en staat het hart van het huis, onze grote tafel. Er is een zithoek met televisie. Voor de kinderen zijn er op de eerste verdieping zes slaapkamers. De muren van de slaapkamers en het meubilair zijn in rustige kleuren. Ze kunnen een persoonlijke tint aan de slaapkamers geven met spullen, dekbedovertrek of posters. Er is voor Ronald en Edith een privé gedeelte. Hier trekken ze zich terug als de kinderen naar bed zijn en in hun vrije tijd. Op termijn willen we ook ruimte creëren om ons huis voor begeleid wonen vanaf 17 jaar.

Bereikbaarheid

Ons huis is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg, zowel afslag Nijmegen Dukenburg als afslag Malden/ Heumen. De dorpen Malden, Wijchen, Heumen liggen in de directe omgeving. We zijn georiënteerd op Nijmegen en Malden. Met de auto staan we binnen 7 minuten in een wijk aan de rand van Nijmegen. Nijmegen biedt een veelzijdig aanbod aan gespecialiseerd onderwijs en dagbehandeling. Binnen vijftien minuten zijn we in het centrum van Nijmegen, waar er genoeg valt te ontdekken, leren en doen.

Kom je met de bus naar ons is de bushalte aan het begin van de Parksesteeg. Dan een mooie wandeling over de vennen van 20 minuten naar ons.